Uvjeti i pravila korištenja

MOLIMO VAS DA PROČITATE OVE ODREDBE I UVJETE KORIŠTENJA PRIJE UPORABE OVE WEB STRANICE.

AKO OVI UVJETI I PRAVILA KORIŠTENJA NISU U POTPUNOSTI PRIHVATLJIVI ZA VAS, MORATE ODMAH PRESTATI S KORIŠTENJEM OVE WEB STRANICE.

Dobro došli na našu web stranicu. Ako nastavite pregledavati i koristiti ovu web stranicu, slažete se da ćete se pridržavati sljedećih odredbi i uvjeta korištenja, koji zajedno s našim Pravilima o privatnosti donose santoshakreativ.com u vezu s vama s upotrebom ove web stranice.

Koristeći ovu web stranicu, potvrđujete da prihvaćate ove Odredbe i uvjete korištenja. Za potrebe ovih odredbi i uvjeta, “Nas”, “Naš” i “Mi” se odnose na santoshakreativ.com, a “Vi” i “Vaš” se odnose na vas, klijenta, posjetitelja, korisnika web stranice ili osobe koja koristi našu web stranicu.

Opći uvjeti korištenja stranice

Ova web stranica namijenjena je upravo Vama, kako biste bili u doticaju sa zadnjim informacijama SantoshaKreativa.

Vaš pristup i korištenje web stranice SantoshaKreativ ovise o Vašem prihvaćanju dolje naznačenih uvjeta korištenja ove web stranice kao i Vašem postupanju u skladu s dolje naznačenim uvjetima korištenja ove web stranice i primjenjivim pravnim normama. Suglasni ste i prihvaćate da SantoshaKreativ neće biti odgovorna za bilo koji gubitak ili štetu koji nastanu zbog Vašeg propusta da postupate u skladu s dolje naznačenim uvjetima korištenja ove web stranice i primjenjivim pravnim normama.

Ovdje navedeni uvjeti korištenja pisanih materijala i usluga, te materijala s web stranica SantoshaKreativ pravila su kojih su se dužni pridržavati svi korisnici web stranica. Stoga Vas molimo da se upoznate s njima kako bi izbjegli kasnije eventualne nesporazume i posljedice u svezi istih. Stranicama www.SantoshaKreativ.com se pristupa putem Interneta. Internet je internacionalna računalna mreža koju SantoshaKreativ izravno ne kontrolira već je na nju samo vezan. Zbog toga se ne može garantirati dostupnost servisa i informacija koje direktno ne kontrolira SantoshaKreativ. Ovu web stranicu otvorio je SantoshaKreativ isključivo u svrhu informiranja. Sve informacije dostupne na ovoj web stranici stoga su isključivo informativnog karaktera. Bilo koji podaci ili dijelovi bilo kojih podataka dostupni na ovoj web stranici ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima bez prethodnog pisanog dopuštenja SantoshaKreativ. Informacije o pojedinim proizvodima i uslugama s ove web stranice podložne su određenim ograničenjima u svezi subjekata kojima takve informacije mogu biti dostupne.

Podaci o uslugama

Ova web-stranica na općenit način predstavlja informacije SantoshaKreativ dostupne u Republici Hrvatskoj. Informacije koje SantoshaKreativ objavljuje na ovoj web stranici smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, međutim SantoshaKreativ ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg podatka pohranjenog na ovoj web stranici.

Odricanje od odgovornosti

SantoshaKreativ zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave, ažurira ili izmjeni podatke na svojoj web stranici, osobito one koje se odnose na tehničke karakteristike i informacije, uzimajući u obzir interaktivni karakter stranice. Za takve promjene SantoshaKreativ ne snosi odgovornost.

SantoshaKreativ ne preuzima bilo kakvu odgovornost za potpunost ili korisnost bilo koje od izloženih informacija, sustava, proizvoda ili procesa. Informacije dostupne na web stranici ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih ili poslovnih odluka, te ste u tom smislu suglasni da nećete SantoshaKreativ smatrati odgovornim za neostvarivanje svojih očekivanja u svezi s tim. Do zakonom predviđenih ograničenja, SantoshaKreativ neće odgovarati ni za kakvu štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove) nastalu kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe koje od informacija dostupnih na ovoj web stranici.

Iako mi u svakom trenutku nastojimo imati najtočnije, najpouzdanije i ažurirane informacije na našoj web stranici, ne jamčimo niti iznosimo bilo kakve izjave u vezi s korištenjem ili rezultatom korištenja bilo kojeg dokumenta, proizvoda ili usluge na ovoj web stranici ili na njihovu ispravnost, prikladnost, točnost ili pouzdanost.

Bitan preduvjet za korištenje naše web stranice je da se slažete i prihvaćate da SantoshaKreativ nije zakonski odgovorna za bilo kakav gubitak ili oštećenje koje biste mogli pretrpjeti u vezi s korištenjem ove web stranice, bilo zbog pogrešaka ili propusta u našim dokumentima ili informacijama, bilo koje proizvode ili usluge koje možemo ponuditi ili iz bilo koje druge uporabe web stranice. To uključuje korištenje ili oslanjanje na sadržaj trećih strana, linkove, komentare ili oglase. Vaša upotreba ili oslanjanje na bilo koju informaciju ili materijal na ovoj stranici u potpunosti je na vlastitu odgovornost, za što nećemo biti odgovorni.

Vaša je vlastita odgovornost osigurati da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne putem ove web stranice zadovoljavaju vaše specifične, osobne zahtjeve. Prihvaćate da takve informacije i materijali mogu sadržavati netočnosti ili pogreške i mi izričito isključujemo odgovornost za takve netočnosti ili pogreške u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.

Sve informacije i sadržaji koje možete pročitati na našim stranicama ne služe za određivanje i postavljanje samostalnih dijagnoza ili samostalnih tretmana. SantoshaKreativ te stvari prepušta kvalificiranim medicinskim djelatnicima. Stoga, za moguće indikacije, nuspojave ili mjere opreza i sl., prije korištenja bilo kojeg tretmana, i/ili terapeutske metode ili bilo kojeg drugog načina utjecanja na fizičko ili psihičko zdravlje čovjeka, a koji su objavljeni na ovoj web stranici, ne preuzimamo odgovornost i preporučamo da se posavjetujete sa svojim liječnikom. Napominjemo kako se ne bavimo nikakvom vrstom iscjeljivanja, liječenja ili bilo kojom vrstom ili načinom utjecanja na fizičko ili psihičko zdravlje čovjeka, životinje ili biljke.

Za svaku primjenu ili korištenje bilo kojih vrsta savjeta, metoda i sl., koji se nalaze na ovoj web stranici, snosite vlastitu odgovornost (za Vas osobno ili za treće osobe). Izričito napominjemo kako SantoshaKreativ ne odgovara za bilo koju vrstu štete ili posljedice nastale korištenjem bilo kojeg sadržaja koji se na njemu nalaze bilo nama, drugim korisnicima ili trećim osobama.

Koristeći naše usluge, slažete se da SantoshaKreativ neće biti odgovorna za bilo kakve odluke koje donosite na temelju bilo koje od naših usluga ili smjernica i sve posljedice, kao rezultat toga, su vaše. Ni pod kojim uvjetima ne možete smatrati da je SantoshaKreativ odgovorna za bilo kakve radnje koje poduzmete, niti možete smatrati da smo mi odgovorni za bilo kakav gubitak ili troškove koji su nastali kao rezultat bilo kakvih smjernica, savjeta, podučavanja, korištenih materijala ili tehnika koje objavljuje santoshakreativ.com.

Sve naše informacije na web stranici namijenjene su da vam pomognu, i ni na bilo koji način nisu namijenjene zamjeni profesionalnih, financijskih ili pravnih savjeta. Rezultati nisu zajamčeni i SantoshaKreativ ne preuzima odgovornost za vaše postupke, izbore ili odluke.

Autorska prava i zaštitni znakovi

Materijali na ovoj web stranici, kao i organizacija i izgled ove stranice, zaštićeni su autorskim pravima i zaštićeni su zakonima Republike Hrvatske.  Možete pristupati, preuzimati i ispisivati ​​materijale na ovoj web stranici isključivo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu. Međutim, svaki ispis ove web stranice ili dijelova web stranice mora sadržavati obavijest o autorskim pravima za SantoshaKreativ. Nijedno pravo, vlasništvo ili interes u bilo kojem materijalu sadržanom na ovoj web stranici se ne prenosi na vas kao rezultat pristupa, preuzimanja ili ispisa takvih materijala. Ne smijete kopirati, mijenjati, distribuirati, prenositi, prikazivati, reproducirati, objavljivati, licencirati bilo koji dio ove web stranice; stvoriti izvedene radove, povezati ili objaviti na drugoj web stranici, koristiti na bilo kojoj drugoj web stranici, prenijeti ili prodati bilo koju informaciju dobivenu s ove web stranice bez prethodnog pismenog odobrenja SantoshaKreativa.

SantoshaKreativ poštuje prava intelektualnog vlasništva drugih i očekuje da naši Korisnici učine isto. Politika SantoshaKreativ je ukidanje računa prekršitelja autorskih prava i drugih korisnika koji krše prava intelektualnog vlasništva drugih. Ako smatrate da je vaš rad kopiran na način koji predstavlja kršenje autorskih prava, kontaktirajte nas putem e-pošte jasna@santoshakreativ.com.

Članke koje autorski potpisuje SantoshaKreativ ili autori iza čijeg imena stoji za santoshakreativ.com, možete prenijeti uz obavezno navođenje izvora s linkom. Tekstove nemojte mijenjati kako ne bi izgubili svoje značenje. Možete ih citirati i dati svoje tumačenje uz uvjet da to i napomenete.

Ukoliko želite da na našoj web stranici objavimo neki vaš sadržaj, slobodno nas kontaktirajte na jasna@santoshakreativ.com.

Neke fotografije na sučelju naše web stranice preuzete su s besplatnih izvora i share portala i koriste se najboljoj i nekomercijalnoj namjeri (Fair use). Molimo vas da nas kontaktirate ukoliko smatrate da neka fotografija spada u područje kršenja autorskog prava te ćemo je u najkraćem roku skinuti sa sučelja. Umjetničke ilustracije kojima je poznat autor su objavljene uz dopuštenje autora te također potpisane imenom i prezimenom autora.

Ova web stranica sadrži materijal koji je u našem vlasništvu ili nam je licenciran. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen na dizajn, izgled, zaštitne znakove i grafiku. Nije vam dopušteno reproducirati dokumente, informacije ili materijale na web stranici u svrhu prodaje ili korištenja od strane bilo koje treće strane. Također vam nije dopušteno ponovno objavljivati, prenositi elektroničkim putem ili na drugi način distribuirati bilo koji materijal, dokumente ili proizvode koji su s vremena na vrijeme dostupni za preuzimanje na ovoj web stranici.

Svaka redistribucija ili reprodukcija dijela ili cjelokupnog sadržaja u bilo kojem obliku je zabranjena osim sljedećeg: možete ispisati ili preuzeti na lokalni tvrdi disk izvatke za vašu osobnu i nekomercijalnu upotrebu; i možete kopirati sadržaj na treće osobe za njihovu osobnu upotrebu, ali samo i ako navedete ovu web stranicu kao izvor materijala. Ne smijete, osim s našim izričitim pismenim dopuštenjem, distribuirati ili komercijalno koristiti sadržaj. Ne smijete je ni prenijeti niti pohraniti na bilo koju drugu web stranicu ili drugi oblik elektroničkog sustava za dohvat. SantoshaKreativ izričito zadržava sva autorska prava i zaštitne znakove u svim dokumentima, informacijama i materijalima na našoj web stranici i zadržavamo pravo poduzeti zakonske mjere protiv vas ako prekršite bilo koji od ovih uvjeta.

Opseg korištenja i e-pošta korisnika

Vi ste ovlašteni samo pregledavati, koristiti, kopirati za svoje potrebe i preuzimati male dijelove Sadržaja ove web stranice za vašu informativnu, nekomercijalnu upotrebu. Morate ostaviti netaknutim sve obavijesti o autorskim pravima, uključujući informacije o upravljanju autorskim pravima ili druge obavijesti o vlasništvu.

Ne smijete pohranjivati, mijenjati, reproducirati, prenositi ili distribuirati značajan dio Sadržaja na ovoj web stranici, ili dizajn ili izgled web stranice ili njegove pojedine dijelove, u bilo kojem obliku ili medijima. Zabranjeno je i sustavno dohvaćanje podataka s web stranice.

Slanje e-pošte putem Interneta možda nije sigurno i podložno je riziku presretanja od strane trećih strana. Razmotrite ovu činjenicu prije nego što pošaljete bilo kakve informacije preko e-pošte. Slažete se da nećete slati e-poštu ili materijale putem web-stranice koji su:

  1. su klevetnički, prijeteći ili uznemirujući,
  2. sadrže virus, crva, trojanski konj ili bilo koju drugu štetnu komponentu,
  3. inkorporirati autorska prava ili druge vlasničke materijale bilo koje treće strane bez dopuštenja te strane ili
  4. na drugi način kršiti primjenjive zakone.

SantoshaKreativ neće podlijegati nikakvim obvezama povjerljivosti u vezi s bilo kakvim informacijama ili materijalima koje pošaljete putem interneta, osim kako je navedeno u ovim Uvjetima i pravilima korištenja, ili kao što je navedeno u bilo kojim dodatnim uvjetima i odredbama koje se odnose na određene proizvode ili usluge, ili na drugi način dogovoreno ili propisano zakonom.

Komercijalno korištenje, reprodukcija, prijenos ili distribucija bilo kakvih informacija ili materijala dostupnih putem web-stranice bez prethodnog pisanog pristanka SantoshaKreativa strogo je zabranjeno.

Isključivanje natjecatelja

Ako se bavite stvaranjem sličnih dokumenata, materijala ili usluga u svrhu pružanja naknade za korisnike, onda ste konkurent  za santoshakreativ.com. SantoshaKreativ izričito isključuje i ne dopušta vam da koristite ili pristupate našoj web stranici, da preuzimate bilo koji dokument ili informacije s naše web-stranice ili da pribavite takve dokumente ili informacije putem treće strane. Ako prekršite ovaj uvjet, santoshakreativ.com će vas smatrati potpuno odgovornim za bilo kakav gubitak koji možemo snositi i dalje vas smatrati odgovornim za svu zaradu koju biste mogli ostvariti iz takvog nedopuštenog i neprikladnog korištenja. Santoshakreativ.com zadržava pravo isključiti i odbiti bilo kojoj osobi pristup našim web-stranicama, uslugama ili informacijama po vlastitom nahođenju.

Linkovi na druge web stranice

Santoshakreativ.com može s vremena na vrijeme na svojoj web stranici pružiti linkove na druge web-stranice, oglase i informacije radi vašg zadovoljstva. To ne znači nužno sponzorstvo, odobrenje ili dogovor između santoshakreativ.com i vlasnika tih web stranica. Santoshakreativ.com ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koji sadržaj koji se nalazi na povezanim web stranicama.

Web stranica santoshakreativ.com može sadržavati informacije ili reklame koje pružaju treće strane za koje santoshakreativ.com ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakve informacije ili savjete koje pružaju treće strane. Izrađujemo samo “preporuke” i ne pružamo nikakav savjet niti preuzimamo bilo kakvu odgovornost za bilo koji savjet primljen u tom pogledu.

SantoshaKreativ ne kontrolira i ne odobrava druge web stranice i nije odgovorna za njihov sadržaj niti je odgovoran za točnost ili pouzdanost bilo kojih informacija, podataka, mišljenja, savjeta ili izjava sadržanih na takvim web stranicama. Pročitajte pravila i uvjete ili pravila korištenja bilo koje druge tvrtke ili web lokacije na koju se možete povezati s naše web stranice. Pravila ovih Uvjeta korištenja odnose se samo na web stranicu SantoshaKreativ i na proizvode i usluge koje SantoshaKreativ nudi. Ako odlučite pristupiti bilo kojoj web stranici treće strane koja je povezana s ovom web stranicom, to činite na vlastitu odgovornost. SantoshaKreativ zadržava pravo prekinuti bilo koju vezu ili program povezivanja u bilo koje vrijeme. SantoshaKreativ se odriče svih jamstava, izričitih i impliciranih, u pogledu točnosti, valjanosti i zakonitosti bilo kakvih materijala ili informacija na tim mjestima.

GDPR (Opća Uredba o zaštiti podataka) i vaša privatnost

U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) 2016/679 propis je u pravu EU-a o zaštiti podataka i privatnosti za sve pojedince u Europskoj uniji proveden 25. svibnja 2018. Za više informacija o podacima koje prikupljamo pročitajte pravila o privatnosti.

Na santoshakreativ.com predani smo zaštiti vašu privatnost. Informacije koje prikupimo o vama koristimo kako bismo maksimizirali usluge koje pružamo vama. Santoshakreativ.com poštuje privatnost i povjerljivost informacija koje ste vi dostavili. Svoje podatke možete promijeniti u bilo kojem trenutku tako da nas pismeno obavijestite putem e-pošte jasna@santoshakreativ.com. Sve informacije koje primamo od naših klijenata zaštićene su našim sigurnim poslužiteljima. Santoshakreativ.com koristi siguran poslužiteljski softver (SSL) koji šifrira sve podatke o klijentima prije nego što nam ih pošalje. Nadalje, svi podatci o kupcu koje prikuplja santoshakreativ.com osigurani su od neovlaštene uporabe ili pristupa.

Treće strane

santoshakreativ.com ne prodaje i neće prodavati niti se baviti osobnim ili korisničkim informacijama. Međutim, u općem smislu možemo upotrijebiti, bez ikakve reference na vaše ime, vaše podatke za izradu marketinške statistike, identificiranje korisničkih zahtjeva i pomoć u ispunjavanju potreba korisnika općenito. Osim toga, informacije koje ste dali možemo koristiti za poboljšanje web stranice i njezinih usluga, ali ne i za bilo koju drugu upotrebu.

Ugovor

Ovi uvjeti i odredbe predstavljaju cjelokupni i važeči ugovor između vas i santoshakreativ.com u vezi s vašim korištenjem i pristupom web stranici santoshakreativ.com te vašem korištenju i pristupu dokumentima i informacijama na njemu. U ovaj sporazum ne smije biti uključen niti jedan drugi izraz, osim ako se zahtijeva da bude uključen putem zakonodavstva Republike Hrvatske.

Zabrana nezakonite uporabe ove web stranice

Kao uvjet vašeg korištenja ove web stranice, jamčite SantoshaKreativ da nećete koristiti web stranicu za bilo koju svrhu koja je nezakonita ili zabranjena ovim Uvjetima i pravilima. Ne smijete koristiti ovu web stranicu na bilo koji način koji bi mogao oštetiti, onemogućiti, preopteretiti ili oštetiti web stranicu ili ometati korištenje i uživanje web stranice bilo koje druge strane. Ne smijete pribaviti niti pokušati pribaviti bilo kakve materijale ili informacije na bilo koji način koji nije namjerno učinjen dostupnim ili osiguran putem ove web stranice.

Izmjene uvjeta

Zadržavamo pravo promjene, izmjene, dodavanja ili uklanjanja dijelova ovih pojmova u bilo kojem trenutku. Molimo provjeravajte ove uvjete redovito prije korištenja naše web stranice kako bi na vrijeme bili upoznati s eventualnim promjenama. Nastojat ćemo vam, gdje god je to moguće, istaknuti značajne promjene. Ako se odlučite za korištenje naše web stranice, smatrat ćemo da je to valjan dokaz vašeg dogovora i prihvaćanja ovih uvjeta kojima se reguliraju vaša prava i obveze kao i prava i obveze SantoshaKreativ.com

Hvala,

SantoshaKreativ