Pravila o privatnosti podataka

Tko smo

Naša web adresa je: https://santoshakreativ.com.

www.santoshakreativ.com, (u daljem tekstu „SantoshaKreativ“ ili „web stranica“), zaštitu Vaših osobnih podataka shvaća ozbiljno i želimo da se prilikom posjeta našoj web stranici osjećate ugodno. Ovdje su informacije o tome koje vrste osobnih podataka primamo i prikupljamo kada koristite i posjećujete santoshakreativ.com i kako čuvamo vaše podatke. Mi nikada ne prodajemo vaše osobne podatke trećim osobama.

SantoshaKreativ koristi procedure i tehnologiju koji na najbolji način osiguravaju vašu privatnost. Ovaj dokument odnosi se na web stranicu www.SantoshaKreativ.com i definira način prikupljanja osobnih podataka i njihovo korištenje u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR EU 2016/676).

Koristeći se web stranicom, pristajete na postupanje s osobnim podacima u skladu s ovim dokumentom.

Informacije o prikupljanju i obradi osobnih podataka na ovoj web stranici

SantoshaKreativ prikuplja, pohranjuje i obrađuje Vaše osobne podatke isključivo ako je to dozvoljeno na temelju zakonskih propisa ili ako ste Vi dali svoj pristanak.

Prikupljamo različite vrste informacija putem ove web stranice. Pravna osnova za obradu osobnih podataka web stranice prvenstveno je da je obrada potrebna za održavanje (pružanje) ove stranice u skladu sa SantoshaKreativ Uvjetima pružanja usluge i da se obrada provodi u legitimnim interesima ove web stranice, što je dodatno objašnjeno u odjeljku “Kako koristimo informacije koje prikupljamo“ ovog Pravilnika. Također možemo obrađivati ​​podatke po Vašem pristanku i tražiti ih prema potrebi.

Podatke dobivamo na dva načina:

 • Podaci koje nam Vi dajete:

Kada koristite našu web stranicu, kao Posjetitelj ili Korisnik, možete nam dati, a mi možemo prikupljati osobne podatke. Primjeri osobnih podataka uključuju ime, adresu e-pošte, poštansku adresu, broj mobilnog telefona i podatke o kreditnoj kartici ili drugim podacima o naplati. Osobni podaci uključuju i druge informacije, kao što su geografsko područje ili preferencije, kada su takve informacije povezane s informacijama koje identificiraju određenu osobu. Osobne podatke možete nam dostaviti na različite načine na web stranici. Na primjer, kada se registrirate za račun, objavite komentar, stupite u interakciju s drugim korisnicima web stranice putem mogućnosti komunikacije ili slanja poruka, ili nam pošaljite zahtjeve vezane uz službu za korisnike.

Za neke usluge, kao primjerice “Obrazac za kontakt”, tražit ćemo od Vas osobne podatke kao npr. ime i prezime i e-mail adresu kako bi tražena usluga bila brzo i zadovoljavajuće riješena ili kako bi se uopće mogla ponuditi određena usluga.

Možete koristiti našu web stranicu, a da nam ne date direktno Vaše osobne podatke (anonimno).

 • Podaci koje dobivamo kad Vi koristite naše usluge (Automatsko bilježenje informacija)

Neki podatci nastaju automatski zbog tehničkih razloga kad posjetite našu web stranicu. Ovdje se ubrajaju i podaci web poslužitelja. Pri svakom Vašem pristupanju web stranici i kod svakog pozivanja neke datoteke pohranjuju se podaci pristupa o tom procesu u jednoj protokol datoteci na našem serveru. Naš poslužitelj koristi statistički softver,  standardno obilježje svih web poslužitelja koji nije karakterističan samo za ovu web stranicu. Takav statistički program omogućava nam da web stranicu prilagodimo na način da budu što efikasnija i jednostavnija za naše posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine web preglednike, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naše stranice i sl.). U ovom slučaju ne bilježe se nikakvi osobni podatci.

Svaki zapis sadrži:

 • stranicu s koje je tražena nova stranica ili datoteka
 • naziv tražene datoteke ili stranice
 • datum i vrijeme traženja, uspješnost traženja te opterećenost servera u vrijeme upita
 • prenesenu količinu podataka
 • IP adresu koju Vam je dodijelio Vaš pružatelj usluga

Javne podatke koje nam možete odati, a odnose se na Vaše želje, Vaše glavne interese ili hobije koriste se za stvaranje i predlaganje usluga prilagođenih Vašem ukusu. Moguće je da automatski dobijemo podatke koji nisu vezani uz određenu osobu, kao što su tip pretraživača koji koristite, platforma Vašeg računala ili ime domene koju koristite za pristup našoj stranici.

Pohranjeni podaci analiziraju se isključivo anonimno u statističke svrhe.

Da bismo Vam poslali e-poštu, koristimo ime i adresu e-pošte koju nam dostavite. Naša stranica također prijavi IP adresu koju ste koristili prilikom prijave za uslugu kako biste spriječili zlouporabu sustava.

Newsletter

Ova web-stranica može slati poruke e-pošte putem usluge slanja MailChimpa. Usluga nam omogućuje praćenje otvaranja i klikanja na našu e-poštu. Koristimo ove informacije kako bismo poboljšali sadržaj naših newslettera.

Nijedan identifikacijski podatak osim adrese e-pošte se ne koristi izvan ove web stranice.

Vaše osobne podatke prikupljene putem prijave na newsletter, a posebno informacije o područjima interesa, koristimo kako bismo Vas pravodobno obavijestili o novostima, uslugama i proizvodima. Dajući nam svoje ime, omogućujete nam osobno obraćanje i jednostavno upravljanje Vašim podacima. Redovito se trudimo poboljšati našu ponudu. To uključuje i procjenu isporučenih newslettera, npr. je li prijavljena e-mail adresa dostupna, koji se newsletteri otvaraju, koji se linkovi unutar newslettera otvaraju i je li ostvarena povratna informacija (automatski) odgovor, poruka o pogrešci itd.

Podatke prikuplja i obrađuje isključivo SantoshaKreativ. Podaci se ne prosljeđuju trećim osobama. Prije korištenja usluge newslettera morate biti suglasni s korištenjem Vaše e-mail adrese. Taj podatak koristi se kako bismo Vam preporučili određeni sadržaj te poboljšali samu uslugu newslettera.

Opoziv date suglasnosti (korištenje e-mail adrese i osobnih podataka) je moguć u svakom trenutku. Molimo da se u tom slučaju obratite e-mail adresu jasna@santoshakreativ.com. Upute za odjavu možete pronaći na kraju svakog newslettera.

Komentiranje

Prikupljamo podatke o posjetiteljima koji komentiraju web stranicu pomoću usluge Akismet anti-spam. Informacije koje prikupljamo uključuju IP adresu komentatora, korisnički agent, preporuku i URL web-lokacije (zajedno s drugim informacijama koje je izravno dao komentator, kao što su ime, korisničko ime, adresa e-pošte i sam komentar).

Mediji

Ako slike prenesete na neko web mjesto, trebali biste izbjegavati prijenos slika s uključenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izvući sve podatke o lokaciji sa slika na web mjestu.

Osobni podaci

Molimo Vas vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte Internetom može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi. Većinu stranica možete posjetiti bez davanja bilo kakvih podataka o sebi.

No, ponekad su nam potrebni podaci kako bismo izvršili tražene usluge, pa stoga ovdje sadržana Izjava o zaštiti podataka objašnjava način prikupljanja i korištenja podataka koji se koriste u tim situacijama. Podatci koje ćete nam dati smatrati će se povjerljivima sukladno primjenjivim propisima Republike Hrvatske, pa ih stoga SantoshaKreativ može koristiti samo u skladu s pravnim odredbama koje su na snazi, a tiču se povjerljivosti podataka.

Osobito kada su u pitanju transparentnost i zaštita Vaših prava, SantoshaKreativ neće odati podatke koje bi trećim stranama mogle omogućiti Vašu identifikaciju, osim u slučaju da informaciju prenesete Vi sami ispunjavajući formulare na web stranicama. Podaci osobnog karaktera koje ste nam dali znači da se slažete da ti podaci uđu u bazu SantoshaKreativ, kako bi se mogli koristiti prema pravnim propisima koji su trenutno na snazi, sukladno niže navedenoj Izjavi o zaštiti podataka na koju pristajete pristupom web stranicama SantoshaKreativ.

Prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine br. 103/03), Vaši ovako prikupljeni osobni podaci povjerljive su prirode i ostaju pohranjeni u zbirci osobnih podataka SantoshaKreativ. Povjeravanjem svojih osobnih podataka SantoshaKreativ na ovim Internet stranicama ni na koji se način i ni u kom slučaju ne odričete svojih prava zajamčenih Zakonom o zaštiti osobnih podataka, a pogotovo svoga prava da zatražite ispravak ili brisanje vlastitih osobnih podataka iz naše zbirke ako su oni nepotpuni, netočni ili neažurni ili njihova obrada nije u skladu s odredbama ovog Zakona (čl. 20. navedenog Zakona). Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili.

Na temelju datiranog i potpisanog pisanog zahtjeva poslanog na e-adresu jasna@santoshakreativ.com, možete iskoristiti sljedeća prava:

 • Dobiti informaciju da li su Vaši osobni podaci procesuirani;
 • Ažurirati poslane osobne podatke;
 • Uskratiti odobrenje za daljnje držanje, obradu i procesuiranje Vaših podataka zbog pravnih ili drugih važnih razloga, koji se odnose na vašu osobnu situaciju.

Facebook stranica SantoshaKreativ

SantoshaKreativ Vam i putem Facebook-a pruža opsežnu osobnu podršku. Podaci se isključivo koriste za pružanje odgovora na Vaše pitanje, a ne u reklamne svrhe. Rado ćemo Vam dati informacije o Vašim pohranjenim podacima. Svi podaci se prikupljaju, pohranjuju i obrađuju od strane SantoshaKreativ i ne prosljeđuju se Facebooku.

Kako biste stupili u kontakt s SantoshaKreativ putem Facebooka, morate se prijaviti na Facebook. Pritom Facebook vjerojatno prikuplja, pohranjuje i obrađuje osobne podatke. SantoshaKreativ nema nikakav utjecaj na ovakav način postupanja i obrade podataka i ne prima nikakve osobne podatke od Facebooka. Više informacija o obradi podataka putem Facebooka možete naći na: https://www.facebook.com/about/privacy/

Integrirane usluge

Može vam se pružiti mogućnost pristupa ili registracije na web stranici korištenjem vašeg korisničkog imena i lozinke za određene usluge trećih strana, kao što je korištenje vašeg Google / Facebook računa ili na drugi način imati mogućnost autoriziranja Integrirane usluge za pružanje osobnih podataka ili drugih informacija nama (kao što je Mailchimp.com, koji koristimo za naš e-mail newsletter / komunikaciju). Ovlaštenjem za povezivanje s integriranom uslugom ovlašćujete nas da pristupamo i pohranjujemo vaše ime, adresu e-pošte, datum rođenja, spol, trenutni grad, URL slike profila i druge informacije koje nam Integrirana usluga pruža, te da je koriste i otkrivaju u skladu s ovim Pravilnikom. Trebate provjeriti svoje postavke privatnosti na svakoj integriranoj usluzi kako biste razumjeli koje nam informacije Integrirana usluga stavlja na raspolaganje, te izvršite potrebne izmjene. Pažljivo pregledajte uvjete korištenja i pravila o privatnosti svake Integrirane usluge prije korištenja njihovih usluga i povezivanja s našom web stranicom.

Kako koristimo informacije koje prikupljamo

Informacije koje prikupljamo na različite načine mogu se koristiti na jedan od sljedećih načina:

 • Da biste personalizirali svoje iskustvo.

Vaše informacije pomažu nam da bolje odgovorimo na vaše individualne potrebe

 • Za poboljšanje naše web stranice

Neprestano nastojimo poboljšati ponudu naše web stranice na temelju informacija i povratnih informacija koje dobijemo od vas. Te informacije koristimo za rad, održavanje, poboljšanje i pružanje svih značajki web-stranice, za pružanje usluga i informacija koje zatražite, za odgovor na komentare i pitanja te za pružanje podrške korisnicima web stranice. Podatke obrađujemo isključivo u skladu s uputama odgovarajućeg Korisnika.

 • Za poboljšanje usluga korisnicima

Vaše informacije pomažu nam da učinkovitije odgovorimo na zahtjeve za korisničkim uslugama i potrebe podrške. Te informacije koristimo kako bismo razumjeli i analizirali trendove korištenja i preferencije naših posjetitelja i korisnika, poboljšali web stranicu i razvili nove proizvode, usluge, značajke i funkcionalnost. Ukoliko gore navedeno od santoshakreativ.com zahtijeva obradu podataka, tada će se podaci koristiti samo u anonimnom ili skupnom obliku.

Kolačići i tehnologije praćenja

Mi koristimo kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, kako bismo mogli ponuditi funkcije za društvene mreže i analizirati pristup našoj web stranici. Podatke o vašoj upotrebi naše web stranice dijelimo i s našim društvenim medijima, partnerima za oglašavanje i analitiku. Naši partneri mogu kombinirati ove podatke s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili kao dio vaše upotrebe usluga.

Koristimo automatski prikupljene informacije i ostale informacije prikupljene na web stranici putem kolačića i sličnih tehnologija kako bismo:

1. personalizirali našu web stranicu, kao što su pamćenje informacija korisnika ili posjetitelja te postavke tako da korisnik ili posjetitelj ne moraju ponovno unijeti tijekom posjeta ili tijekom sljedećih posjeta;

2. pružanje prilagođenih oglasa, sadržaja i informacija;

3. pratiti i analizirati učinkovitost naše web stranice i marketinških aktivnosti trećih strana;

4. pratiti zbirne podatke o korištenju web strtanice kao što je ukupan broj posjetitelja i pregledanih stranica; i

5. pratiti unose, podneske i status u bilo kojoj promociji ili drugim aktivnostima na web stranici.

Više informacija o kolačićima možete dobiti na http://www.allaboutcookies.org.

Ako napišete komentar na našoj web stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, upotrebljavati kolačiće, ugraditi dodatno praćenje trećih strana i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni na tu web stranicu.

Analitike

Google Analytics upotrebljavamo za mjerenje i procjenu pristupa i prometa na web stranici. Google djeluje neovisno od nas i ima vlastita pravila o privatnosti koja vam preporučujemo da ih pregledate. Google može koristiti informacije prikupljene putem usluge Google Analytics za procjenu aktivnosti korisnika i posjetitelja na našoj web stranici. Više informacija potražite u odjeljku Privatnost i razmjena podataka usluge Google Analytics te dokumentaciju kolačića koje upotrebljavaju.

Poduzimamo mjere za zaštitu tehničkih podataka prikupljenih upotrebom usluge Google Analytics. Prikupljeni podaci su svi anonimni i koristiti će se samo za potrebe poznavanja da bi se riješili tehnički problemi, administriranje web stranice i identificiranje preferencija posjetitelja; ali u ovom slučaju podaci će biti u obliku koji se ne može identificirati. Ove informacije ne koristimo za identifikaciju posjetitelja ili korisnika. Možete isključiti opciju prikupljanja navigacijskih informacija o svom posjetu ovoj web stranici pomoću veze “Isključivanje” usluge Google Analytics.

Informacije o zaštiti podataka kod Google Analytics pronaći ćete ovdje: https://support.google.com/analytics/answer/2838718?hl=hr

Sigurnost podataka

Pratimo općeprihvaćene industrijske standarde kako bismo zaštitili informacije koje su nam dostavljene, kako tijekom prijenosa tako i kada ih primimo. Sve dostavljene, osjetljive informacije se prenose putem Secure Socket Layer (SSL) tehnologije, a zatim šifriraju u našu bazu podataka pružatelja usluga plaćanja samo da bi bile dostupne osobama koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužne čuvati povjerljive podatke.

Održavamo odgovarajuće administrativne, tehničke i fizičke zaštitne mjere za zaštitu osobnih podataka od slučajnog ili nezakonitog uništavanja, slučajnog gubitka, neovlaštenog mijenjanja, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa, zlouporabe i bilo kojeg drugog nezakonitog oblika obrade osobnih podataka u našem posjedu. To uključuje, na primjer, vatrozidove, zaštitu lozinkom i druge kontrole pristupa i provjere autentičnosti. Koristimo SSL tehnologiju za šifriranje podataka tijekom prijenosa putem javnog interneta, a upotrebljavamo i sigurnosne značajke aplikacijskog sloja za daljnju anonimizaciju osobnih podataka.

Međutim, nijedan način prijenosa putem Interneta, ili metoda elektroničkog pohranjivanja, nije 100% siguran. Ne možemo jamčiti sigurnost informacija koje nam prenesete ili pohranite na web-stranici, a to činite na vlastitu odgovornost. Također ne možemo jamčiti da takvim informacijama neće biti moguće pristupati, otkrivati, mijenjati ili uništavati kršenjem naših fizičkih, tehničkih ili upravljačkih jamstava. Ako smatrate da su vaši osobni podaci ugroženi, kontaktirajte nas kako je navedeno u odjeljku “Kako nas kontaktirati”.

Ako saznamo za kršenje sigurnosnih sustava, obavijestit ćemo vas i nadležna tijela o nastanku kršenja sukladno važećem zakonu.

Da li otkrivamo informacije vanjskim strankama?

Mi ne prodajemo, ne trgujemo ili na bilo koji drugi način prenosimo vanjskim stranama Vaše osobne podatke. To ne uključuje pouzdane treće strane koje nam pomažu u upravljanju našom web stranicom, vođenjem našeg poslovanja ili servisiranjem, sve dok se te strane slažu da ove informacije čuvaju kao povjerljive. Također možemo objaviti vaše podatke kada smatramo da je njihovo objavljivanje prikladno u skladu sa zakonom, provoditi pravila o web stranici ili štititi naša ili druga prava, vlasništvo ili sigurnost. Međutim, podatci o posjetiteljima koji se ne mogu identificirati osobno mogu se dostaviti drugim stranama radi marketinga, oglašavanja ili na druge načine.

Zadržavanje podataka

Zadržavamo samo Osobne podatke prikupljene od Korisnika dokle god je korisnički račun aktivan ili na neki drugi način ograničen vremenski period sve dok nam je potreban da bi se ispunile svrhe za koje smo ga u početku prikupili, osim ako Zakonom nije drugačije propisano. Zadržat ćemo i koristiti informacije u skladu s našim zakonskim obvezama, rješavati sporove i provoditi naše sporazume kako slijedi:

 • Prikupljeni podatci korisnika usluge Google Analytics zadržavaju se na neodređeno vrijeme ako posjetitelj ili klijent ne zatraži brisanje.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Usluge trećih strana

Povremeno, prema našem nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvode ili usluge trećih strana na našoj web stranici. Sve informacije na web stranicama ili uslugama trećih strana pružaju se izravno operatorima takvih usluga i podliježu pravilima tih operatora, ako ih ima, koja uređuju privatnost i sigurnost. Mi nismo odgovorni za sadržaje ili prakse privatnosti i sigurnosti na web-stranicama ili uslugama trećih strana na koje se poveznice ili pristup pružaju putem ove web stranice. Potičemo vas da saznate više o privatnosti i sigurnosnim pravilima trećih strana prije nego što im pružite informacije.

Linkovi

SantoshaKreativ čini sve što je u kako bi osigurao da Vas sva preusmjeravanja s naše web stranice upute na Internet stranice čiji je sadržaj kvalitetan u smislu da ne potiče negativnosti. Međutim, kako Vas naš link može uputiti na bilo koju adresu na Internetu, a budući da se web stranice i adrese na mreži brzo mijenjaju, SantoshaKreativ nema nadzor nad stranicama koje se uz nju pojavljuju i ni u kojem slučaju nije odgovoran za njihov sadržaj i/ili ažuriranje, niti za sadržaj koji se odnosi na te stranice.

Svi dijelovi postojećih stranica, uključujući i njene linkove, namijenjeni su samo Vama, ali SantoshaKreativ ne može uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju vas usmjeri.

U svezi s tim SantoshaKreativ ne odgovara za zakonitost i točnost sadržaja i/ili informacija na web stranicama trećih osoba, pa čak niti u slučaju što je putem elektroničkog upućivanja otvorio pristup trećim podacima:

 • ako nema saznanja niti je mogao znati o nedopuštenom djelovanju trećih osoba ili sadržaju podataka u tim informacijama,
 • ako je odmah čim je saznao da se radi o nedopuštenom djelovanju ili podatku poduzeo sve razumne radnje radi klanjanja ili onemogućavanja pristupa takvim podacima.

Vaša prava kao Korisnika ili Posjetitelja

Pristup, ispravak, brisanje

Poštujemo Vaša prava na privatnost i pružamo Vam razuman pristup osobnim podacima koje ste možda dali putem vašeg korištenja ove web stranice. Ako želite pristupiti ili izmijeniti bilo koje druge Osobne podatke koje imamo o vama, ili zatražiti da izbrišemo ili prenesemo bilo koju informaciju o vama koju smo dobili od integrirane usluge, možete nas kontaktirati kako je navedeno u “Kako nas kontaktirati ”. Na vaš zahtjev, u našoj bazi podataka, sve zatraženo će biti izbrisano ili blokirano.

Možete ažurirati, ispraviti ili izbrisati podatke i postavke računa u bilo kojem trenutku tako da pristupite stranici s postavkama računa na našoj web stranici. Imajte na umu da će se sve promjene koje napravite odmah odražavati u aktivnim bazama podataka korisnika ili u razumnom vremenskom razdoblju, ali možemo zadržati sve podatke koje pošaljete za sigurnosne kopije, arhiviranje, sprječavanje prijevare i zlouporabe, analitiku, ispunjavanje zakonskih obveza ili tamo gdje inače razumno vjerujemo da imamo legitiman razlog za to.

Možete odbiti podijeliti određene osobne podatke s nama, u tom slučaju možda vam nećemo moći dati neke značajke i funkcionalnost ove web stranice. Vi kontrolirate informacije koje pružate o sebi. Vaša prava obuhvaćaju pravo na pristup informacijama, pravo na ispravak, pravo na brisanje (zaborav), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost i pravo na prigovor.

Odricanje od odgovornosti

Materijal na ovoj web stranici je na raspolaganju bez jamstava bilo koje vrste, bilo izričitih, bilo impliciranih.

Korisnik ima pristup ovim web stranicama samo na svoju vlastitu odgovornost. SantoshaKreativ ne jamči da će ova web stranica uvijek biti dostupna i raspoloživa te da neće sadržavati greške ili viruse ili da će na njoj objavljeni podaci biti točni i pouzdani.

Ni pod kojim uvjetima SantoshaKreativ nije odgovorna za izravne ili neizravne nedostatke, oštećenja ili gubitak, osobito za materijalne nedostatke, gubitak podataka ili programa, koji su rezultat korištenja ove web stranice ili stranica koje su uz nju vezane.

Sadržaj SantoshaKreativ web stranice nije ugovorno vezan.

Informacije na web stranici odgovaraju definiciji u trenutku izdavanja ili ažuriranja web stranice. Iste su prezentirane samo kao indikacija i ne mogu se smatrati ugovornom ponudom usluga pruženih od strane SantoshaKreativ. Moguće su pogreške ili propusti.

Do zakonom predviđenih ograničenja, SantoshaKreativ neće odgovarati za bilo kakvu štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove) nastalu kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe koje od informacija dostupnih na ovoj web stranici, ili nečeg što je na njoj objavljeno ili dodano od strane drugih korisnika.

Primjenjivo pravo

Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta uporabe ove web-stranice. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat uporabe predmetne web stranice ili u svezi s njom.

SantoshaKreativ ne jamči da su materijali sadržani na predmetnoj web stranici primjereni ili korisnički dostupni na određenim lokacijama, odnosno ne odgovara za pristup istima s teritorija države gdje je njihov sadržaj zakonom zabranjen. Smatrati će se da je pristup web stranici s navedenih lokacija poduzeti samovoljno uz odgovornost korisnika prema mjerodavnom pravu.

Izjava o privatnosti podataka

Suglasni ste i prihvaćate da su Vaši podaci i informacije koje ste dali namijenjeni bazi podataka SantoshaKreativ.

Podaci i dane informacije biti će pohranjeni u bazi podataka SantoshaKreativ te će se smatrati povjerljivima. Osobe koje zbog naravi poslova za gore navedene subjekte imaju pristup povjerljivim podacima, obvezuju se da neće priopćiti takve podatke trećim osobama, iskoristiti ih protiv Vaših interesa, niti omogućiti trećim osobama da ih iskoriste.

Suglasni ste i prihvaćate da će se gore navedeni podaci i informacije koje ste dali koristiti isključivo od strane SantoshaKreativ, u svrhu obrade tržišta, odgovora na Vaše upite, ugovaranja eventualnog sastanka s Vama, izrade statističkih i analitičkih prikaza, za potrebe komercijalnih akcija, dostave ponuda i obavijesti, te da se neće koristiti u druge svrhe bez Vašeg prethodnog pisanog odobrenja.

Suglasni ste i prihvaćate da SantoshaKreativ može publicirati i u promidžbene svrhe koristiti rezultate dobivene obradom tržišta, statističkim, analitičkim ili sličnim prikazima, a koji su iskazani temeljem podataka i informacija dobivenih od Vas. Publicirani i u promidžbene svrhe korišteni rezultati bit će prikazivani skupno/grupno, bez isticanja podataka i informacija o Vama.

Izmjene i ažuriranja ovog Pravilnika

Povremeno posjetite ovu stranicu kako biste bili svjesni bilo kakvih izmjena u ovom pravilniku, koje možemo povremeno ažurirati. Ako odlučimo promijeniti naš pravilnik o privatnosti, objavit ćemo te promjene na ovoj stranici i / ili ažurirati datum izmjene pravila o privatnosti u nastavku. Vaše daljnje korištenje web stranice nakon što je revidirana politika postala djelotvorna ukazuje na to da ste pročitali, razumjeli i prihvatili trenutačnu verziju pravila.

Ovo pravilo je zadnje izmijenjeno 04.01.2020.

Informacije i kako nas kontaktirati

Zadržat ćete kontrolu nad svim osobnim podatcima koje nam online putem stavljate na raspolaganje. Na Vaš zahtjev rado ćemo Vas pismeno i bez naknade obavijestiti o tome, da li i koji osobni podatci su pohranjeni. Možete tražiti i brisanje Vaših podataka koji su pohranjeni kod nas ukoliko oni nisu potrebni za obavljanje ugovornih odnosa između Vas i nas ili ukoliko ih nismo dužni čuvati zbog zakonskih razloga.

Obratite nam se s bilo kakvim pitanjima ili komentarima u vezi s ovim Pravilima, vašim Osobnim podatcima, našom praksom korištenja i otkrivanja ili vašim izborom pristanka putem e-pošte pomoću našeg obrasca za kontakt ili na e-mail adresu jasna@santoshakreativ.com

Hvala vam,

SantoshaKreativ